Skip to main content

Tapas


​Min. 8 couverter​

Tapas er navnet på en række små, spanske retter, der kan bruges som appetitvækkere eller sættes sammen til et stort måltid med mange små retter. Vi ser det dog som en måde at få alt det man allerbedst kan li’.​

  • 6 retter pr. person 198,-
  • 8 retter pr. person 255,-​

Er der andre ønsker, er I altid velkomne til og ringe.​

NB: Bemærk at I skal vælge 6 eller 8 ens.

Fisk og skaldyr:

  • Rejer og æbler i rød dressing serveret i profiteroles
  • Spicy laks på rischips
  • Cremet tunsalat
  • Mini croissant med rejesalat
  • Lakse rielette på salat
  • Filokurv med grøn mayo, mango og skaldyr

Fjerkræ og kødretter:

  • Røget andebryst med tranebær- broccoli salat
  • Bresaola med estragoncreme & smørristet rugbrød
  • Serano ombunden grønne asparges
  • Kyllingeroulade med rødbede pesto
  • Røget dyrekølle med artiskok creme
  • Maltvaffel med Karl Johan mayo, sortfodsskinke og revet vesterhavsost
  • Bruschetta med langtidsstegt gris og glaserede løg
  • Vol au vent med skinke mousse
  • Mini croissant med hønsesalat

Vegetar:

  • Svampe timbale
  • Humus med grissini

Lune retter:

  • Svinemedaljon med bacon kant i paprika creme
  • Kyllingetærte
  • Mørbradbøf med champignon a la crème
  • Torpedo reje med grøn mayo
  • Gyoza med kylling og lime dressing

Desserter:

  • Ostespyd med frisk frugt
  • Frugttærte
  • Brownies med topping
  • Panna cotta med havtorn og karamel
  • Old aged hvarti med hyben kompot
Relevant information