Skip to main content
Vinterferie i uge 8

Vi holder lukket i uge 8 grundet vinterferie. 

Buffet


Buffet 1
225 kr. pr. pers

Min. 10 couverter.

Koldt:

Røget laks på sprødt brød med dildmayo
Profiteroles med kyllingesalat med marinerede æbler og sprødt kyllingeskind

Lunt:

Fiskefilet med remoulade og citron
Panko paneret kylling med rødbedepesto
Honningmarineret svinekam med kartoffelsalat

Dessert:

Panna cotta med hindbær

Tilbehør:

1x salat, brød og smør

Buffet 2
245 kr. pr. pers

Min. 10 couverter.

Koldt:

Citronstegt laks med kryddermayonaise.
Rejer og æbler i rød dressing serveret i profiteroles.
Tunmousse med sauce verte.
Røget dyrekølle med artiskok creme.​

Lunt:

Krydderstegt oksefilet med flødekartofler
Kyllingesouffle med porrebælte i pikantcreme
Røget laksetærte med spinat.​

Dessert:

Brownies.
Ostefad med frugt kompot, romnødder og druer.

Tilbehør:

1x salat, brød og smør

Buffet 3
265 kr. pr. pers

Min. 10 couverter.

Koldt:

Varmrøget laks med spæde salater, grøn olie, sprøde agurker, rugbrøds crisp & pastinak chips
Vol au vent med skinkemousse
Blinis med laksecaviart, rødløg & cremefraiche
Røget andebryst med broccolisalat​

Lunt:

Chili/vanilje marineret skinke
Helstegt kalveculotte med kartoffelgratin m/bacon kant
Kyllingetærte

Dessert:

Ostefad med frugtompot, romnødder og druer
Daimislagkage

Tilbehør:

2 forskellige slags salater, brød, kiks & smør

Relevant information

  

  

Bestil buffet​