Buffet
Min. 6 couverter.
Koldt:
Røget laks på sprødt brød med dildmayo
Profiteroles med kyllingesalat med marinerede æbler og sprødt kyllingeskind
Lunt:
Fiskefilet med remoulade og citron
Panko paneret kylling med rødbedepesto
Honningmarineret svinekam med kartoffelsalat
Dessert:
Panna cotta med hindbær
Tilbehør:
1x salat, brød og smør
Min. 6 couverter.
Koldt:
Citronstegt laks med kryddermayonaise.
Rejer og æbler i rød dressing serveret i profiteroles.
Tunmousse med sauce verte.
Røget dyrekølle med artiskok creme.
Lunt:
Krydderstegt oksefilet med flødekartofler
Kyllingesouffle med porrebælte i pikantcreme
Røget laksetærte med spinat.
Dessert:
Brownies.
Ostefad med frugt kompot, romnødder og druer.
Tilbehør:
1x salat, brød og smør
Min. 6 couverter.
Koldt:
Varmrøget laks med spæde salater, grøn olie, sprøde agurker, rugbrøds crisp & pastinak chips
Vol au vent med skinkemousse
Blinis med laksecaviart, rødløg & cremefraiche
Røget andebryst med broccolisalat
Lunt:
Chili/vanilje marineret skinke
Helstegt kalveculotte med kartoffelgratin m/bacon kant
Kyllingetærte
Dessert:
Ostefad med frugtompot, romnødder og druer
Daimislagkage
Tilbehør:
2 forskellige slags salater, brød, kiks & smør