Skip to main content
Vinterferie i uge 8

Vi holder lukket i uge 8 grundet vinterferie. 

Festmenu


Min. 10 couverter.

Skal der være fest, så la´ der være fest! Skal De bruge mere end hovedretten, og vælger 3 retter, så laver vi en god pris.

Kolde forretter

Alle forretter er med flutes.

  • Rejecocktail​
    66,-
  • Tunmusse m/ rejer dertil krydderurtedressing
    64,-
  • Fersk røget laks m/grønne asparges, hummerdressing
    66,-
  • Tapas tallerken 4 slags tapas ( Profiteroles m/ æbler & rejer, mousse af røget laks, røget andebryst & chorizopølse m/ vesterhavsost)
    102,-
  • Lakse tallerken. Varmrøget laks, grøn olie, sprøde agurker, rugbrøds crisp, sprøde salater og pastinak chips.
    82,-

Varme retter

  • Tarteletter 2 stk. m/høns i asparges
    62,-
  • Varmrøget laks m/flødestuvet spinat
    74,-

Stegeretter

  • Svinekam m/brunede og hvide kartofler, rødkål, ½ æble med gele og flødesauce
    114,-
  • Helstegt oksefilet med gulerodstimbale, bagte rødløg & grønne asparges. Hertil cognac sauce & kartoffelgratin med bacon kant
    156,-
  • Kalvesteg stegt som vildt m/rodfrugt saute, walldorff salat, tyttebær, pommes rissolées og fløde vildt sauce
    119,-
  • Chili/ vaniljemarineret skinkesteg med flødekartofler & 2 slags salat
    114,-
  • Oksemørbrad med hjemmelavet bearnaisesauce, smør stegte kartofler, fyldt porto bello svampe. Salat med bagte gulerødder, feta, ruccola og saltet mandler.
    212,-

Desserter

  • Citron fromage
    54,-
  • Havtorn og karamel Panna Cotta
    62,-
  • Mazarintærte m/årstidens frugt og vaniliecreme
    62,-
  • Cheesecake med brombær
    62,-
  • Daimis lagkage
    62,-
  • Ostesymfoni – Spændende oste nøje udvalgt af kokken, syltede frugter, brød kiks og smør
    72,-
Relevant information

  

  

  

  

Bestil festmenu​