Festmenu
Min. 10 couverter.
Skal der være fest, så la´ der være fest! Skal De bruge mere end hovedretten, og vælger 3 retter, så laver vi en god pris.
Kolde forretter
Alle forretter er med flutes.
-
Rejecocktail66,-
-
Tunmusse m/ rejer dertil krydderurtedressing64,-
-
Fersk røget laks m/grønne asparges, hummerdressing66,-
-
Tapas tallerken 4 slags tapas ( Profiteroles m/ æbler & rejer, mousse af røget laks, røget andebryst & chorizopølse m/ vesterhavsost)106,-
-
Lakse tallerken. Varmrøget laks, grøn olie, sprøde agurker, rugbrøds crisp, sprøde salater og pastinak chips.82,-
-
Varme retter
-
Tarteletter 2 stk. m/høns i asparges62,-
-
Varmrøget laks m/flødestuvet spinat74,-
-
Stegeretter
-
Svinekam m/brunede og hvide kartofler, rødkål, ½ æble med gele og flødesauce130,-
-
Helstegt oksefilet med gulerodstimbale, bagte rødløg & grønne asparges. Hertil cognac sauce & kartoffelgratin med bacon kant175,-
-
Kalvesteg stegt som vildt m/rodfrugt saute, walldorff salat, tyttebær, pommes rissolées og fløde vildt sauce119,-
-
Chili/ vaniljemarineret skinkesteg med flødekartofler & 2 slags salat130,-
-
Oksemørbrad med hjemmelavet bearnaisesauce, smør stegte kartofler, fyldt porto bello svampe. Salat med bagte gulerødder, feta, ruccola og saltet mandler.230,-
-
Desserter
-
Citron fromage54,-
-
Havtorn og karamel Panna Cotta64,-
-
Mazarintærte m/årstidens frugt og vaniliecreme64,-
-
Cheesecake med brombær64,-
-
Daimis lagkage64,-
-
Ostesymfoni – Spændende oste nøje udvalgt af kokken, syltede frugter, brød kiks og smør74,-
-