Dagens ret – 61 kr. pr. pers.
-
Mandag:
Frikadeller med stuvet spidskål
-
Tirsdag:
Gullasch med mos
-
Onsdag:
Kylling i karry med ris
-
Torsdag:
Spaghetti bolognese
-
Fredag:
Skinkeschnitzel
-
Mandag:
Ovnstegt kylling med hasselbagte kartofler
-
Tirsdag:
Forloren hare
-
Onsdag:
Osso buco
-
Torsdag:
Tærte med porre & skinke
-
Fredag:
Labskovs
-
Mandag:
Frikadeller med stuvet hvidkål
-
Tirsdag:
Karbonader med grønærter
-
Onsdag:
Gullasch med mos
-
Torsdag:
Kylling i hvidvin
-
Fredag:
Stegt flæsk med tilbehør
-
Mandag:
Kylling i karry
-
Tirsdag:
Kogt hamburgerryg med grønærter
-
Onsdag:
Grydestegt kylling
-
Torsdag:
Carapulka med mos
-
Fredag:
Skinke schnitzel
-
Mandag:
Hakkebøf med bløde løg, kartofler og sovs
-
Tirsdag:
Nakkekam med ovnkartofler
-
Onsdag:
Kalv i frikassé
-
Torsdag:
Coq au vin
-
Fredag:
Flæskesteg med kartofler, sovs og rødkål
-
Mandag:
Fiskefilet med persillesovs
-
Tirsdag:
Koteletter i fad med ris
-
Onsdag:
Farseret kalkun med råstegte kartofler og pimentcreme
-
Torsdag:
Blomkålsgratin
-
Fredag:
Tarteletter med høns i asparges
-
Mandag:
Citronkylling med hvidløg og stegte kartofler
-
Tirsdag:
Fyldt kyllingebryst med risotto
-
Onsdag:
Bøf og grønsagspande
-
Torsdag:
Indisk kylling masala
-
Fredag:
Glaseret skinke med flødekartofler
-
Mandag:
Grisekotelet med æbler
-
Tirsdag:
Kylling med vindruer
-
Onsdag:
Senneps glaseret grisefilet
-
Torsdag:
Oksekød med mos låg
-
Fredag:
Panko paneret gris med ris
-
Mandag:
Brændende kærlighed
-
Tirsdag:
Forloren And
-
Onsdag:
Kylling med ost og skinke
-
Torsdag:
Æbleflæsk med kartofler
-
Fredag:
Ingen dagens ret pga. juletravlhed
-
Mandag:
Flæskestegs sandwich
-
Tirsdag:
Fiskefilet med persillesovs og kartofler
-
Mandag:
Karbonader med grønærter
-
Tirsdag:
Kylling i hvidvin
-
Onsdag:
Vintergryde med mos
-
Torsdag:
Kylling i sherrysauce
-
Fredag:
Wienerschnitzel