Skip to main content

Dagens ret – 61 kr. pr. pers.


Uge 12
  • Mandag:

    Medister med kartofler og sovs

  • Tirsdag:

    Glaseret skinke med flødekartofler

  • Onsdag:

    Lasagne

  • Torsdag:

    Gullasch med mos

  • Fredag:

    Stegt flæsk med persillesovs

Uge 13
  • Mandag:

    Kalv i frikassé

  • Tirsdag:

    Boller i karry med ris

  • Onsdag:

    Farseret kalkun med bagekartoffel

  • Torsdag:

    Helligdag lukket

  • Fredag:

    Helligdag lukket

Uge 14
  • Mandag:

    Helligdag lukket

  • Tirsdag:

    Chili con carne

  • Onsdag:

    Koteletter i fad med ris

  • Torsdag:

    Biksemad

  • Fredag:

    Tarteletter med høns i asparges

Uge 15
  • Mandag:

    Farseret porrer med kartofler og sovs

  • Tirsdag:

    Porretærte med stegt kylling

  • Onsdag:

    Karbonader med stuvet grønærter

  • Torsdag:

    Labskovs

  • Fredag:

    Croque madame

Uge 16
  • Mandag:

    Frikadeller med stuvet hvidkål

  • Tirsdag:

    Mørbradgryde

  • Onsdag:

    Forloren hare

  • Torsdag:

    Kylling i karry med ris

  • Fredag:

    Wienerschnitzel

Uge 17
  • Mandag:

    Flæskestegssandwich

  • Tirsdag:

    Hakkebøf med sovs og kartofler

  • Onsdag:

    Italienske kødboller i flødesovs

  • Torsdag:

    Chiliskinke med flødekartofler

  • Fredag:

    Lukket

Uge 18
  • Mandag:

    Hakkebøf med chili mayo og spizy karofler

  • Tirsdag:

    Spaghetti carbonara

  • Onsdag:

    Laks med stuvet spinat

  • Torsdag:

    Tarteletter med høns i asparges

  • Fredag:

    Glaseret skinke med flødekartofler

Uge 19
  • Mandag:

    Fiskefilet med persillesovs og kartofler

  • Tirsdag:

    Brændende kærlighed med mos

  • Onsdag:

    Spaghetti bolognese

  • Torsdag:

    Helligdag lukket

  • Fredag:

    Mørbradgryde

Uge 20
  • Mandag:

    Flæskesteg med kartofler og sovs

  • Tirsdag:

    Cæsarsalat

  • Onsdag:

    Kyllingefrikassé

  • Torsdag:

    Svensk pølseret

  • Fredag:

    Stegt flæsk

Uge 21
  • Mandag:

    Helligdag lukket

  • Tirsdag:

    Grill medister med kartoffelsalat

  • Onsdag:

    Karbonader med grønærter

  • Torsdag:

    Carapulka med ris

  • Fredag:

    Honningskinke med flødekartofler

Relevant information