Skip to main content

Dagens ret – 61 kr. pr. pers.


Uge 43
  • Mandag:

    Frikadeller med stuvet spidskål

  • Tirsdag:

    Gullasch med mos

  • Onsdag:

    Kylling i karry med ris

  • Torsdag:

    Spaghetti bolognese

  • Fredag:

    Skinkeschnitzel

Uge 44
  • Mandag:

    Ovnstegt kylling med hasselbagte kartofler

  • Tirsdag:

    Forloren hare

  • Onsdag:

    Osso buco

  • Torsdag:

    Tærte med porre & skinke

  • Fredag:

    Labskovs

Uge 45
  • Mandag:

    Frikadeller med stuvet hvidkål

  • Tirsdag:

    Karbonader med grønærter

  • Onsdag:

    Gullasch med mos

  • Torsdag:

    Kylling i hvidvin

  • Fredag:

    Stegt flæsk med tilbehør

Uge 46
  • Mandag:

    Kylling i karry

  • Tirsdag:

    Kogt hamburgerryg med grønærter

  • Onsdag:

    Grydestegt kylling

  • Torsdag:

    Carapulka med mos

  • Fredag:

    Skinke schnitzel

Uge 47
  • Mandag:

    Hakkebøf med bløde løg, kartofler og sovs

  • Tirsdag:

    Nakkekam med ovnkartofler

  • Onsdag:

    Kalv i frikassé

  • Torsdag:

    Coq au vin

  • Fredag:

    Flæskesteg med kartofler, sovs og rødkål

Uge 48
  • Mandag:

    Fiskefilet med persillesovs

  • Tirsdag:

    Koteletter i fad med ris

  • Onsdag:

    Farseret kalkun med råstegte kartofler og pimentcreme

  • Torsdag:

    Blomkålsgratin

  • Fredag:

    Tarteletter med høns i asparges

Uge 49
  • Mandag:

    Citronkylling med hvidløg og stegte kartofler

  • Tirsdag:

    Fyldt kyllingebryst med risotto

  • Onsdag:

    Bøf og grønsagspande

  • Torsdag:

    Indisk kylling masala

  • Fredag:

    Glaseret skinke med flødekartofler

Uge 50
  • Mandag:

    Grisekotelet med æbler

  • Tirsdag:

    Kylling med vindruer

  • Onsdag:

    Senneps glaseret grisefilet

  • Torsdag:

    Oksekød med mos låg

  • Fredag:

    Panko paneret gris med ris

Uge 51
  • Mandag:

    Brændende kærlighed

  • Tirsdag:

    Forloren And

  • Onsdag:

    Kylling med ost og skinke

  • Torsdag:

    Æbleflæsk med kartofler

  • Fredag:

    Ingen dagens ret pga. juletravlhed

Uge 52 – Ingen dagens ret, ændret åbningstider pga. jul
Uge 1
  • Mandag:

    Flæskestegs sandwich

  • Tirsdag:

    Fiskefilet med persillesovs og kartofler

Uge 2
  • Mandag:

    Karbonader med grønærter

  • Tirsdag:

    Kylling i hvidvin

  • Onsdag:

    Vintergryde med mos

  • Torsdag:

    Kylling i sherrysauce

  • Fredag:

    Wienerschnitzel

Relevant information