Festmenu
Minimum 6 couverter.
Skal der være fest, så la´ der være fest! Skal
De bruge mere end hovedretten, og vælger
3 retter, så laver vi en god pris.
Alle forretter er med flutes.
Kolde retter

Rejecocktail
66.-

Tunmousse
64.-
M/ rejer dertil krydderurtedressing.

Fersk røget laks
66.-
M/grønne asparges, hummerdressing

Tapas tallerken 4 slags tapas
150.-
(Profiteroles m/ æbler & rejer, mousse af røget laks,
røget andebryst & chorizopølse m/ vesterhavsost)

Lakse tallerken
82.-
Varmrøget laks, grøn olie,
sprøde agurker, rugbrøds crisp, sprøde
salater og pastinak chips.
Varme retter

Tarteletter 2 stk.
62.-
M/høns i asparges

Varmrøget laks
74.-
M/flødestuvet spinat.
Stegte retter

Svinekam
130.-
M/brunede og hvide kartofler,
rødkål, chips og flødesauce

Helstegt oksefilet
175.-
Med gulerodstimbale, bagte rødløg & grønne asparges. Hertil cognac sauce & kartoffelgratin med bacon kant.

Kalvefilet stegt som vildt
175.-
m/rodfrugt saute,
walldorff salat, tyttebær, pommes rissolées og fløde vildt sauce.

Chili/ vaniljemarineret skinkesteg
130.-
Med flødekartofler & 2 slags salat

Oksemørbrad
230.-
Med flødekartofler & 2 slags salat
Desserter

Citronfromage
56.-

Havtorn og karamel Panna Cotta
64.-

Mazarintærte
64.-
m/årstidens frugt og vanilje creme

Cheesecake
64.-
Med brombær

Daimis lagkage
64.-
Med flødekartofler & 2 slags salat

Ostesymfoni
74.-
Spændende oste nøje udvalgt af kokken, syltede frugter, brød kiks og smør