Koldt:
– Røget laks på sprødt brød med dildmayonnaise.
– Profiteroles med kyllingesalat med marinerede æbler & sprødt kyllingeskind.
Lunt:
– Fiskefilet med remoulade & citron.
– Panko paneret kylling med rødbedepesto.
– Frikadeller med kartoffelsalat.
Dessert & tilbehør:
– Panna cotta med hindbær.
– 1x salat, brød & smør.
245,- kr. pr. person
Tilkøb Oksefilet 20.- kr. pr pers.
Tilkøb ekstra flødekartofler 10,-. Kr. pr pers.
Koldt:
– Citronstegt laks med kryddermayonnaise.
– Tunmousse.
– Rejer og æbler i rød dressing serveret i profiteroles.
– Røget dyrekølle med artiskok creme.
Lunt:
– Honningmarineret svinekam med flødekartofler.
– Kyllingesouffle med porrebælte i pikantcreme.
– Røget laksetærte med spinat.
Dessert & tilbehør:
– Brownies.
– Ostefad med frugt kompot, romnødder og druer.
– 1x salat, brød & smør.
265,- kr. pr. person
Tilkøb kalveculotte 20,- kr. pr pers
Koldt:
– Varmrøget laks med spæde salater, grøn olie, sprøde agurker, rugbrøds crisp & pastinak chips.
– Vol au vent med skinkemousse.
– Blinis med laksecaviart, rødløg & cremefraiche.
– Røget andebryst med broccolisalat.
Lunt:
– Chili/vanilje marineret skinke.
– Kartoffelgratin m/bacon kant.
– Kyllingetærte.
Dessert & tilbehør:
– Ostefad med frugtompot, romnødder og druer.
– Daim islagkage.
– 2 forskellige slags salater, brød, kiks & smør.
Koldt:
– Marineret sild med karrysalat.
– Torpedoreje med grøn mayo.
– Canepé med røget ål.
– Canepé med tatar og tilbehør.
– Sød marineret chili kylling.
Lunt:
– Spareribs med coleslaw.
– Små burgere med pulled pork.
– Oksefilet med flødekartofler.
Dessert & tilbehør:
– Ostefad.
– Jordbærtærte.
– Brød, kiks og smør.
Koldt:
– Røget laks på sprødt brød med dildmayonnaise.
– Profiteroles med kyllingesalat med marinerede æbler & sprødt kyllingeskind.
Lunt:
– Fiskefilet med remoulade & citron.
– Panko paneret kylling med rødbedepesto.
– Frikadeller med kartoffelsalat.
Dessert & tilbehør:
– Panna cotta med hindbær.
– 1x salat, brød & smør.
245,- kr. pr. person
Tilkøb Oksefilet 20.- kr. pr pers.
Tilkøb ekstra flødekartofler 10,-. Kr. pr pers.
Koldt:
– Citronstegt laks med kryddermayonnaise.
– Tunmousse.
– Rejer og æbler i rød dressing serveret i profiteroles.
– Røget dyrekølle med artiskok creme.
Lunt:
– Honningmarineret svinekam med flødekartofler.
– Kyllingesouffle med porrebælte i pikantcreme.
– Røget laksetærte med spinat.
Dessert & tilbehør:
– Brownies.
– Ostefad med frugt kompot, romnødder og druer.
– 1x salat, brød & smør.
265,- kr. pr. person
Tilkøb kalveculotte 20,- kr. pr pers
Koldt:
– Varmrøget laks med spæde salater, grøn olie, sprøde agurker, rugbrøds crisp & pastinak chips.
– Vol au vent med skinkemousse.
– Blinis med laksecaviart, rødløg & cremefraiche.
– Røget andebryst med broccolisalat.
Lunt:
– Chili/vanilje marineret skinke.
– Kartoffelgratin m/bacon kant.
– Kyllingetærte.
Dessert & tilbehør:
– Ostefad med frugtompot, romnødder og druer.
– Daim islagkage.
– 2 forskellige slags salater, brød, kiks & smør.
Koldt:
– Marineret sild med karrysalat.
– Torpedoreje med grøn mayo.
– Canepé med røget ål.
– Canepé med tatar og tilbehør.
– Sød marineret chili kylling.
Lunt:
– Spareribs med coleslaw.
– Små burgere med pulled pork.
– Oksefilet med flødekartofler.
Dessert & tilbehør:
– Ostefad.
– Jordbærtærte.
– Brød, kiks og smør.