Buffet

Buffet 1

Minimum 8 pers.

225,- kr. pr. person 

Koldt:
– Røget laks på sprødt brød med dildmayonnaise.
– Profiteroles med kyllingesalat med marinerede æbler & sprødt kyllingeskind.

Lunt:
– Fiskefilet med remoulade & citron.
– Panko paneret kylling med rødbedepesto.
– Frikadeller med kartoffelsalat.

Dessert & tilbehør:
– Panna cotta med hindbær.
– 1x salat, brød & smør.

Buffet 1

Minimum 8 pers.

225,- kr. pr. person 

Koldt:
– Røget laks på sprødt brød med dildmayonnaise.
– Profiteroles med kyllingesalat med marinerede æbler & sprødt kyllingeskind.

Lunt:
– Fiskefilet med remoulade & citron.
– Panko paneret kylling med rødbedepesto.
– Frikadeller med kartoffelsalat.

Dessert & tilbehør:
– Panna cotta med hindbær.
– 1x salat, brød & smør.

Bestilling af buffet