Festmenu
Minimum 8 couverter.
Skal der være fest, så la´ der være fest!
Skal De bruge mere end hovedretten, og vælger 3 retter, så laver vi en god pris.
Kolde retter
Stegte retter
-
Svinekam 130,-
Svinekam m/brunede og hvide kartofler, rødkål, chips og flødesauce.
-
Helstegt oksefilet 175,-
Med gulerodstimbale, bagte rødløg & grønne asparges. Hertil cognac sauce & kartoffelgratin med bacon kant.
-
Kalvefilet stegt som vildt 175,-
M/rodfrugt saute, walldorff salat, tyttebær, pommes rissolées og fløde vildt sauce.
-
Chili/ vaniljemarineret skinkesteg 130,-
Med flødekartofler & 2 slags salat
-
Oksemørbrad 230,-
Med hjemmelavet bearnaisesauce, smør stegte kartofler, fyldt porto bello svampe. Salat med bagte gulerødder, feta, ruccola og saltet mandler.
Minimum 8 couverter.
Skal der være fest, så la´ der være fest!
Skal De bruge mere end hovedretten, og vælger 3 retter, så laver vi en god pris.
Kolde retter
Stegte retter
-
Svinekam 130,-
Svinekam m/brunede og hvide kartofler, rødkål, chips og flødesauce.
-
Helstegt oksefilet 175,-
Med gulerodstimbale, bagte rødløg & grønne asparges. Hertil cognac sauce & kartoffelgratin med bacon kant.
-
Kalvefilet stegt som vildt 175,-
M/rodfrugt saute, walldorff salat, tyttebær, pommes rissolées og fløde vildt sauce.
-
Chili/ vaniljemarineret skinkesteg 130,-
Med flødekartofler & 2 slags salat
-
Oksemørbrad 230,-
Med hjemmelavet bearnaisesauce, smør stegte kartofler, fyldt porto bello svampe. Salat med bagte gulerødder, feta, ruccola og saltet mandler.