Skip to main content

Ta selv menu


Min. 10 couverter​

Disse menu forslag, er nogle eksempler på det gode gamle frokost bord, når der skulle komme gæster. Og det meste er selvfølgelig hjemmelavet, som hvor bedstemor lavede det.

Forslag 1 pr. couvert
180 kr. pr. couvert

Koldt:

Marineret sild med karrysalat og løg

Lunt:

Ribbensteg med rødkål.
Frikadeller med kartoffelsalat.
Glaseret skinke og flødekartofler.
Grøn salat med dressing​

Dessert:

Frugttærte med creme fraiche.​

Tilbehør:

Hertil brød og smør

Forslag 2 pr. couvert
245 kr. pr. couvert

Koldt:

Marineret sild med karry salat og løg
Røget ål med æggestand.
Oksebryst med flødepeberrod

Lunt:

Fiskefilet med remoulade og citron
Frikadeller med kartoffelsalat.
Leverpostej med champignon og bacon.
Flæskesteg med rødkål.

Dessert:

Osteanretning med druer & frugt
Frugtfad.

Tilbehør:

Hertil brød, kiks og smør

Relevant information