Tapas2018-12-21T09:57:16+00:00

Tapas

Tapas

Min. 8 couverter

Tapas er navnet på en række små, spanske retter, der kan bruges som appetitvækkere eller sættes sammen til et stort måltid med mange små retter. Vi ser det dog som en måde at få alt det man allerbedst kan li’.

  • 6 retter pr. person 180,-
  • 8 retter pr. person 240,-

Er der andre ønsker, er I altid velkomne til og ringe.

NB: Bemærk at I skal vælge 6 eller 8 ens.

Fisk og skaldyr:

  • Rejer og æbler i rød dressing serveret i profiteroles.
  • Lakserulle med krydderurte creme og friske grønne asparges.
  • Chili hvidløg marineret scampi rejer på spyd.
  • Mousse af røget Laks, creme fraiche, purløg og dild.
  • Hjemmegraved laks med senneps dressing.
  • Fyldt æg med reje.
  • Røget tuntatar m/ fennikelcoleslaw

Fjerkræ og kødretter:

  • Røget andebryst med tranebær- broccoli salat.
  • Bresaola med estragoncreme & smørristet rugbrød.
  • Serano ombunden grønne asparges.
  • Kyllinge roulade med rødebedepesto.
  • Røget dyrekølle med artiskok creme.
  • Chorizopølse med vesterhavsost.
  • Røget svinemørbrad med syltet havtorn.

Vegetar:

  • Svampe timbale.
  • Humus med grissini.

Lune retter:

  • Svinemedaljon med bacon kant i paprika creme.
  • Kyllinge tærter med karry mayonaise.
  • Mørbradbøf med champignon a la crème.

Desserter:

  • Ostespyd med frisk frugt.
  • Frugttærte.
  • Brownies med hvid chokolade creme.
  • Panna cotta med havtorn og karamel