Ta selv menu2018-12-21T09:57:16+00:00

Ta selv menu

Ta selv menu

min. 10 couverter

Disse menu forslag, er nogle eksempler på det gode gamle frokost bord, når der skulle komme gæster. Og det meste er selvfølgelig hjemmelavet, som hvor bedstemor lavede det.

FORSLAG 1 PR. COUVERT PRIS 165,-

Koldt:

  • Marineret sild med karrysalat og løg

Lunt:

  • Ribbensteg med rødkål.
  • Frikadeller med kartoffelsalat.
  • Glaseret skinke og flødekartofler.
  • Grøn salat med dressing

Dessert:

  • Frugttærte med creme fraiche.
  • Hertil brød og smør

FORSLAG 2 PR. COUVERT PRIS 225,-

Koldt:

  • Marineret sild med karry salat og løg
  • Røget ål med æggestand.
  • Oksebryst med flødepeberrod

Lunt:

  • Fiskefilet med remoulade og citron
  • Frikadeller med kartoffelsalat.
  • Leverpostej med champignon og bacon.
  • Flæskesteg med rødkål.

Dessert:

  • Osteanretning med druer & frugt
  • Frugtfad.
  • Hertil brød, kiks og smør