Ta selv menu
Ta selv menu
min. 10 couverter
Disse menu forslag, er nogle eksempler på det gode gamle frokost bord, når der skulle komme gæster. Og det meste er selvfølgelig hjemmelavet, som hvor bedstemor lavede det.
FORSLAG 1 PR. COUVERT PRIS 180,-
Koldt:
- Marineret sild med karrysalat og løg
Lunt:
- Ribbensteg med rødkål.
- Frikadeller med kartoffelsalat.
- Glaseret skinke og flødekartofler.
- Grøn salat med dressing
Dessert:
- Frugttærte med creme fraiche.
- Hertil brød og smør
FORSLAG 2 PR. COUVERT PRIS 245,-
Koldt:
- Marineret sild med karry salat og løg
- Røget ål med æggestand.
- Oksebryst med flødepeberrod
Lunt:
- Fiskefilet med remoulade og citron
- Frikadeller med kartoffelsalat.
- Leverpostej med champignon og bacon.
- Flæskesteg med rødkål.
Dessert:
- Osteanretning med druer & frugt
- Frugtfad.
- Hertil brød, kiks og smør