Festmenu2018-12-21T09:56:59+00:00

Festmenu

Festmenu

min. 10 couverter

Skal der være fest, så la´ der være fest! Skal De bruge mere end hovedretten, og vælger 3 retter, så laver vi en god pris.

F.eks. rejecocktail, helstegt oksefilet og dessert tallerken

250;- pr. couvert

Kolde forretter

Rejecocktail. 58,-
Tunmusse m/ rejer dertil krydderurtedressing. 58,-
Fersk røget laks m/grønne asparges, hummerdressing 58,-
Tapas tallerken 4 slags tapas ( Profiteroles m/ æbler & rejer, mousse af røget laks, røget andebryst & chorizopølse m/ vesterhavsost) 98,-
Lakse tallerken. Varmrøget laks, grøn olie, sprøde agurker, rugbrøds crisp, sprøde salater og pastinak chips. 75,-
Rose af serano skinke m/ grønne asparges og balsamico glace 75,-

Alle forretter er med flutes.

Varme Retter:

Tarteletter 2 stk. m/høns i asparges 55,-
Varmrøget laks m/flødestuved spinat. 65,-

Supper:

Tarteletter 2 stk. m/høns i asparges 55,-
Varmrøget laks m/flødestuved spinat. 65,-

Stegeretter:

Svinekam m/brunede og hvide kartofler, rødkål, ½ æble med gele og flødesauce 98,-
Helstegt oksefilet med gulerodstimbale, bagte rødløg & grønne asparges. Hertil cognac sauce & kartoffel soufflé 148,-
Kalvesteg stegt som vildt m/rodfrugt saute, waldorff salat, tyttebær, pommes rissolées og flødevildt sauce. 110,-
Gammeldags oksesteg m/gulerødder, haricots verts, perleløg, surt, sødt, persille kartofler og skysauce 110,-
Chili/ vaniljemarineret skinkesteg med flødekartofler & 2 slags salat 98,-
Oksemørbrad m/syltede radiser, blomkåls crudité og smørdampede forårsløg. Crudité m/citron, olie og høaske, dertil pommes rissoles m/ gremolata og bordelaise på oksemarv. 198,-

Desserter:

Citron fromage 48,-
Havtorn og karamel Panna Cotta 58,-
Mazarintærte m/årstidens frugt og vaniliecreme 52,-
Treeninghed af orange. Havtorn pannacotta, kirsebærtærte m/orangechokolade,vanilie is kugle, vendt i krystaliseret orangechokolade. 75,-
Hjemmelavet is på nøddebund m/bær coulis. 58,-
Ostesymfoni Spændende oste nøje udvalgt af kokken, syltede frugter, brød kiks og smør 65,-