Festmenu
Festmenu
min. 10 couverter
Skal der være fest, så la´ der være fest! Skal De bruge mere end hovedretten, og vælger 3 retter, så laver vi en god pris.
Kolde forretter
Rejecocktail. | 66,- |
Tunmusse m/ rejer dertil krydderurtedressing. | 64,- |
Fersk røget laks m/grønne asparges, hummerdressing | 66,- |
Tapas tallerken 4 slags tapas ( Profiteroles m/ æbler & rejer, mousse af røget laks, røget andebryst & chorizopølse m/ vesterhavsost) | 106,- |
Lakse tallerken. Varmrøget laks, grøn olie, sprøde agurker, rugbrøds crisp, sprøde salater og pastinak chips. | 82,- |
Alle forretter er med flutes.
Varme Retter:
Tarteletter 2 stk. m/høns i asparges | 62,- |
Varmrøget laks m/flødestuvet spinat | 74,- |
Stegeretter:
Svinekam m/brunede og hvide kartofler, rødkål, ½ æble med gele og flødesauce | 114,- |
Helstegt oksefilet med gulerodstimbale, bagte rødløg & grønne asparges. Hertil cognac sauce & kartoffelgratin med bacon kant. | 156,- |
Kalvesteg stegt som vildt m/rodfrugt saute, walldorff salat, tyttebær, pommes rissolées og fløde vildt sauce | 119,- |
Gammeldags oksesteg m/gulerødder, haricots verts, perleløg, surt, sødt, persille kartofler og skysauce | 119,- |
Chili/ vaniljemarineret skinkesteg med flødekartofler & 2 slags salat | 114,- |
Oksemørbrad med hjemmelavet bearnaisesauce, smør stegte kartofler, fyldt porto bello svampe. Salat med bagte gulerødder, feta, ruccola og saltet mandler. | 212,- |
Desserter:
Citron fromage | 54,- |
Havtorn og karamel Panna Cotta | 62,- |
Mazarintærte m/årstidens frugt og vaniliecreme | 62,- |
Cheesecake med brombær | 62,- |
Daimis lagkage | 62,- |
Ostesymfoni Spændende oste nøje udvalgt af kokken, syltede frugter, brød kiks og smør | 72,- |