Festmenu2023-01-18T12:55:56+00:00

Festmenu

Festmenu

min. 10 couverter

Skal der være fest, så la´ der være fest! Skal De bruge mere end hovedretten, og vælger 3 retter, så laver vi en god pris.

Kolde forretter

Rejecocktail. 66,-
Tunmusse m/ rejer dertil krydderurtedressing. 64,-
Fersk røget laks m/grønne asparges, hummerdressing 66,-
Tapas tallerken 4 slags tapas ( Profiteroles m/ æbler & rejer, mousse af røget laks, røget andebryst & chorizopølse m/ vesterhavsost) 106,-
Lakse tallerken. Varmrøget laks, grøn olie, sprøde agurker, rugbrøds crisp, sprøde salater og pastinak chips. 82,-

Alle forretter er med flutes.

Varme Retter:

Tarteletter 2 stk. m/høns i asparges 62,-
Varmrøget laks m/flødestuvet spinat 74,-


Stegeretter:

Svinekam m/brunede og hvide kartofler, rødkål, ½ æble med gele og flødesauce 114,-
Helstegt oksefilet med gulerodstimbale, bagte rødløg & grønne asparges. Hertil cognac sauce & kartoffelgratin med bacon kant. 156,-
Kalvesteg stegt som vildt m/rodfrugt saute, walldorff salat, tyttebær, pommes rissolées og fløde vildt sauce 119,-
Gammeldags oksesteg m/gulerødder, haricots verts, perleløg, surt, sødt, persille kartofler og skysauce 119,-
Chili/ vaniljemarineret skinkesteg med flødekartofler & 2 slags salat 114,-
Oksemørbrad med hjemmelavet bearnaisesauce, smør stegte kartofler, fyldt porto bello svampe. Salat med bagte gulerødder, feta, ruccola og saltet mandler. 212,-

Desserter:

Citron fromage 54,-
Havtorn og karamel Panna Cotta 62,-
Mazarintærte m/årstidens frugt og vaniliecreme 62,-
Cheesecake med brombær 62,-
Daimis lagkage 62,-
Ostesymfoni Spændende oste nøje udvalgt af kokken, syltede frugter, brød kiks og smør 72,-