Buffet2019-03-04T14:10:54+00:00

Buffet

Buffet 1

Min. 10 couverter

Koldt:
Fiskefilet med remoulade & citron
Røget laks på sprødt brød med dildmayo
Roastbeef med remoulade, ristet løg, peberrod & surt
Profiteroles med kyllingesalat med marinerede æbler & sprødt kyllingeskind

Lunt:
Panko paneret kylling med rødbedepesto
Honningmarineret svinekam

Dessert:
Cheesecake med frugtgele

Tilbehør:
2 forskellige salater, brød & smør

205,- kr. pr. person

Buffet 2

Min. 10 couverter

Koldt:
Citronstegt laks med kryddermayonaise.
Rejer og æbler i rød dressing serveret i profiteroles.
Tunmousse med sauce verte.
Cæsarsalat i glas
Serano ombunden grønne asparges.
Røget dyrekølle med artiskok creme.

Lunt:
Krydderstegt oksefilet.
Kyllingesouffle med porrebælte i pikantcreme
Røget laksetærte med spinat.

Dessert:
Brownies.
Ostefad med frugt kompot, syltede nødder og druer.

Tilbehør:
2 forskellige salater, brød & smør

225,- kr. pr. person

Buffet 3

Min. 10 couverter

Koldt:
Varmrøget laks med spæde salater, grøn olie, sprøde agurker, rugbrøds crisp & pastinak chips
Tynde skiver af serano skinke på salat med asparges dertil tomat coulis
Blinis med laksecaviart, rødløg & cremefraiche
Kyllingeterrin med svampe og soltørrede tomater samt rødløgscreme
Røget andebryst med broccolisalat

Lunt:
Chili/vanilje marineret skinke med flødekartofler
Helstegt kalveculotte
Kyllingetærte

Dessert:
Ostefad med frugtompot, syltede nødder og druer
Daimislagkage

Tilbehør:
2 forskellige slags salater, brød, kiks & smør

245,- kr. pr. person