Buffet
Buffet 1
Min. 10 couverter
Koldt:
Røget laks på sprødt brød med dildmayo
Profiteroles med kyllingesalat med marinerede æbler & sprødt kyllingeskind
Lunt:
Fiskefilet med remoulade & citron
Panko paneret kylling med rødbedepesto
Honningmarineret svinekam
Dessert:
Panna cotta med hindbær
Tilbehør:
2 forskellige salater, brød & smør
205,- kr. pr. person
Buffet 2
Min. 10 couverter
Koldt:
Citronstegt laks med kryddermayonaise.
Rejer og æbler i rød dressing serveret i profiteroles.
Tunmousse med sauce verte.
Røget dyrekølle med artiskok creme.
Lunt:
Krydderstegt oksefilet.
Kyllingesouffle med porrebælte i pikantcreme
Røget laksetærte med spinat.
Dessert:
Brownies.
Ostefad med frugt kompot, syltede nødder og druer.
Tilbehør:
2 forskellige salater, brød & smør
225,- kr. pr. person
Buffet 3
Min. 10 couverter
Koldt:
Varmrøget laks med spæde salater, grøn olie, sprøde agurker, rugbrøds crisp & pastinak chips
Tynde skiver af serano skinke på salat med asparges dertil tomat coulis
Blinis med laksecaviart, rødløg & cremefraiche
Røget andebryst med broccolisalat
Lunt:
Chili/vanilje marineret skinke med flødekartofler
Helstegt kalveculotte
Kyllingetærte
Dessert:
Ostefad med frugtompot, syltede nødder og druer
Daimislagkage
Tilbehør:
2 forskellige slags salater, brød, kiks & smør
245,- kr. pr. person