Jul & Nytår2021-09-28T07:39:36+00:00

Jul og nytår

Julefrokost menu 1

Min. 6 personer

Koldt:

  • Marinerede sild m/ karrysalat.
  • Trevlet kyllingesalat på rugbrødstrekant med sprødt skind.
  • Roastbeef med remoulade, høvlet peberrod, surt og ristet løg.

Lunt:

  • Fiskefilet m/ remoulade og citron.
  • Ramsløgsmarineret svinekam med flødekartofler.
  • Leverpostej med bacon & champignon.

Dessert:

  • Ris a la mande med bourbon vanilje & kirsebærsauce.

Brød & smør

Pris pr. couv. 205,- kr.

Julefrokost menu 2

Min. 6 personer

Koldt:

  • Marinerede sild m/ karrysalat.
  • Butterdejsskål med skinke og flødeost.
  • Bruschetta med langtidsstegt gris & karamelliserede løg.
  • Tunmousse med spædesalater.

Lunt:

  • Fiskefilet med remoulade og citron.
  • Kalveculotte dertil stegt rødbedesalat med feta & valnødder.

Dessert:

  • Brie med hyben kompot og rugbrødschips
  • Jule panna cotta med pistacie

Brød & smør

Pris pr. couv. 220,- kr.

I afleverer selv servicen igen. Begge menuer bliver smukt anrettet på fade, og det varme i termokasser, som De afleverer når det passer. Stegene bliver som altid leveret hele, men hvis de ønsker det skærer vi dem ud. Ekstra retter 25,- kr. pr. couv. Så ring endelig, hvis noget skal være anderledes.

Nytårsmenu

Forret:

  • Tom yum suppe med kylling.

Mellem ret:

  • Kold røget laks med grøn mayo, rugbrøds chips og hytteost.

Hovedret:

  • Oksemørbrad med fyldt porto bello, salat med bagte gulerødder, ruccola, feta og saltede mandler dertil kartoffel tårn med bacon kant & svampesauce.

Dessert:

  • Brombær tærte med vanilje is.

Pris 350,- kr. pr