Dagens ret2020-08-03T15:26:44+00:00

Dagens ret

Dagens ret koster 50,- kr.

Uge 33

Mandag: Koteletter i fad med ris

Tirsdag: Hakkebøf med kartofler og sovs

Onsdag: Chili con carne

Torsdag: Fiskefrikadeller med kartofler og persillesovs

Fredag: Mørbrad med bacon & æbler

Uge 34

Mandag: Flæskesteg med kartofler og sovs

Tirsdag: Kylling i karry

Onsdag: Cæsarsalat

Torsdag: Gullasch med mos

Fredag: Citronstegt laks med mos

Uge 35

Mandag: Glaseret skinke med flødekartofler

Tirsdag: Wraps med tun og salat

Onsdag: Kalvefrikassé

Torsdag: Grydestegt kylling med rabarberkompot og agurkesalat

Fredag: Fish & Chips

Uge 36

Mandag: Fiskefilet med persillesovs og kartofler

Tirsdag: Farseret kalkun med pimentcreme og pasta

Onsdag: Italiensk farsbrød med pommes hasselback

Torsdag: Forloren hare med kartofler og sovs

Fredag: Stegt flæsk med persillesovs og kartofler

Uge 37

Mandag: Flæskestegssandwich

Tirsdag: Bøfstroganoff med mos

Onsdag: Spaghetti bolognese

Torsdag: Hakkebøffer i fad

Fredag: Pikant kylling i fad

Uge 38

Mandag: Chili/vanilje skinke med flødekartofler

Tirsdag: Carapulka med ris

Onsdag: Frikadeller med stuvet hvidkål

Torsdag: Cremet pastasalat med kylling

Fredag: Totillas med pulled chicken

Uge 39

Mandag: Honningmarineret svinekam med kartoffelsalat

Tirsdag: Pasta i fad med kylling og bacon

Onsdag: Mexicansk lasagne

Torsdag: Boller i karry med ris

Fredag: Stegt grisenakke med gulerødder

Uge 40

Mandag: Frikadeller med kartoffelsalat

Tirsdag: One pot kylling i karry

Onsdag: Afrikansk gryderet med søde kartofler

Torsdag: Asiatisk gris med chilisauce

Fredag: Estragon/dijon nakke med spizy kartofler

Uge 41

Mandag: Fyldte pandekager med salat

Tirsdag: Chili con carne

Onsdag: Karbonader med stuvet grønærter

Torsdag: Gryderet med kylling og søde kartofler

Fredag: Forårsruller

Uge 42 : ferie lukket

Uge 43

Mandag: Bøffer med chili mayo og spizy kartofler

Tirsdag: Indiske butter chicken

Onsdag: Cremet pasta med bøf og tomat

Torsdag: Spidsbryst med peberrodssovs og kartofler

Fredag: Stegt flæsk med persillesovs og kartofler